Alla inlägg den 24 juni 2008

Av Anne Persson-Nilsson - 24 juni 2008 18:52

Matte säger att det är lämpligt för alla som funderar på att skaffa någon typ av mastiff eller liknande, samt de som funderar på papegoja att utföra denna test.

1, Låna en likvärdig hund eller papegoja av någon, gärna i en vecka.

2,När hunden dreglat ner hela golvet o väggar o möbler, se hur länge du kan låta det vara.

Låt fågelns frö,frukt,fjädrar ligga där det hamnar, damma inte på 2 dagar, då bör du lämpligen kunna skriva ditt namn på en möbel. 

Svar: om du genast rusar o hämtar papper för att ta bort dregel, skaffa en pudel. kan du låta det vara en stund men rusar sedan efter papper, det finns massor av andra raser att välja på.

Kan du låta det vara tills det torkat för att sedan försöka att dammsuga upp det, Grattis du blir en perfekt Bordeauxägare.

Kan du inte skriva ditt namn på en möbel efter 2 dagar, du har varit där med dammtrasan, tänk på att en papegoja blir lätt 50-80 år, det finns fina DVD med fåglar på, skaffa då en sådan istället.

Visst är det konstigt att toleransnivån stiger när man har djur, beträffande sagelsträngen som matte fotade en morgon hängande på bordet, så fick den hänga till eftermiddagen, då hade den torkat så det gick att bryta av den o sen kunde resten lätt dras bort med fingret.

Idag har jag varit en sväng i sjöarna, jag simmade nästan, får se, kanske jag vågar nästa gång.

Ovido - Quiz & Flashcards