Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Anne Persson-Nilsson - 22 juni 2008 15:46

Nu har det ju varit midsommar o allt, bra väder mesta tiden, mycket god mat, Jag är ju lite strulig med att äta mina torra kulor(konstigt va!)eftersom jag är lite känslig i min mage så kan jag inte äta riktigt vad som helst, nu har matte köpt flytande B-vitamin till mig, och jag säger bara tvi vale, va äckligt, jag gör vad jag kan för att spotta ut det i en fontän över hela golvet, och gult blir det, nu ska matte köpa tabletter istället o se om det funkar bättre.

Igår var jag hemma hos Neta o lekte lite med Magenna, Balder (grand danios) var där oxå men han var inte sugen på att leka.

Idag har vi tittat på en dokumentär på TV om orangutanger, vilken underbar människa som vigt sitt liv åt dessa hjälplösa djur, har ni inte sett filmen så gå in på deras hemsida www.orangutang.se och se vilka dagar den går i repris, du kan även se den på hemsidan, hjälp gärna till med en gåva, vi ska nog stödadoptera en av aporna. Min matte är ju engagerad i lite allt möjligt, djurskyddet, Katastofhjälp fåglar o vilt, + att hon skänker pengar till diverse hjälporg. för djur o natur, alla kan bidra med lite, så kanske vår värld kan överleva. Matte var tvungen att ta med en bild på en av sina rosor, synd att man inte kan förmedla doften.

Ovido - Quiz & Flashcards